Announcement

Collapse
No announcement yet.

What am I doing wrong on here please?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • What am I doing wrong on here please?

    Morning, this had happened to me quite a few times but, now it has really annoyed me! Every time I send a reply that takes a little while to do (it takes me ages sometimes) - I send it then I end up being "booted off" here and have to log in again then it had lost my longer reply I sent. What am I doing wrong please? This is why some of my replies look rushed and have to re-edit the spellings.

  • #2
    It happens to me sometimes it asks if I want to leave the page and then it just locks.

    Comment


    • #3
      I'll contact one of the shop staff for you when I'm on my PC if he doesn't see this first.

      Comment


      • #4
        I'll have to get the tech team to look into it. Which browser are you using?

        Comment


        • #5
          I'm not sure what mazzy is using but I'm on chrome

          Comment


          • #6
            Thanks Fil. I'm not having any issues. Chrome and Safari are fine for me.

            Comment


            • #7
              Morning Thank you for your help and replies. I am using Internet Explorer. When I reply to anything (quick reply or normal reply buttons on here) if I don't reply really quickly and take a while to check it, it goes funny and loses the reply altogether. I have to log in again. It starts to get me annoyed if I have spent time on the reply! Then if I ever edit my replies I have to keep on refreshing the page to edit it.

              Comment


              • #8
                I've just made a new thread/topic that took me a while to do - what it did this time is make me log in again. But, it let me keep my reply this time. It only does this with new threads though. The others I loose.

                Comment


                • #9
                  Go on to fibre broadband recently and can post much better now.

                  Comment


                  • #10
                    What happened to all our history, photos etc.??
                    Now can't even send messages, just keeps saying Error 1.??

                    Comment

                    Working...
                    X